Apple pregătește lansarea Beats Solo 4 și Solo Buds, căști „ieftine” cu capabilități competitive în piață

Scris de | 29 aprilie, 2024
Apple pregătește lansarea Beats Solo 4 și Solo Buds, căști „ieftine” cu capabilități competitive în piață

Apple ar pregăti și câteva surprize fanii Beats, chiar înainte de evenimentul de lansare Let Loose, dedicat tabletelor iPad. Din păcate, Android Headlines deja a „stricat” o parte din surpriză, publicând imagini și chiar clipurile oficiale de promovare pentru cele două noi perechi de căști din seria Beats: modelele Solo 4 și Solo Buds, cu prețuri competitive în raport cu alte modele concurente și chiar și cele de la Apple.

Beats Solo 4 ar urma să intre în concurență directă cu Sony ULT Wear

Beats Solo 4 ar urma să ofere un upgrade major pentru seria aceasta de căști over-ear. Acestea vor fi primele de la Apple care oferă suport pentru standarde compatibile atât cu iOS, cât și cu Android. Astfel, vei avea pairing rapid pe ambele sisteme de operare, fără necesitatea de a folosi meniul Bluetooth pentru conectare, dar există și integrare cu sistemele de căutare Find My de la Apple și Find My Device de la Google.

Desigur, utilizatorii de iOS vor avea câteva avantaje: acces la funcția vocală Hey Siri, care nu se regăsește și pe Android, și Audio Sharing, pentru conectarea mai multor perechi de căști simultan la un singur dispozitiv.

Căștile Beats Solo 4 sunt echipate cu trei metode de redare: prin Bluetooth, metoda cea mai folosită de utilizatori, prin jack de 3,5mm, pentru calitatea cea mai bună și redare pasivă, fără necesitatea încărcării bateriei, dar și prin USB-C, pentru cei care își doresc asta. Port-ul USB-C este folosit și pentru încărcare. Autonomia este de 50 de ore, dar în doar 10 minute de încărcare poți adăuga 5 ore de redare prin tehnologia „Fast Fuel”. La 199 dolari americani, aceste căști intră în concurență directă cu modelul ULT Wear de la Sony, lansat recent.

Beats Solo Buds ar putea fi o alternativă bună la modelele AirPods Pro, la un preț mult mai mic

Cei care preferă însă căști true wireless vor avea la dispoziție Beats Solo Buds, cele mai ieftine căști wireless de la Apple de până acum. Acestea sunt de tip in-ear, au difuzoare pe două straturi la interior, incinte generoase pentru sunet și sunt echipate cu hardware și funcții software avansate.

Vorbim despre anularea zgomotului ambiental atât în mod pasiv, prin blocarea canalelor auditive, dar și ANC, Fast Pair și Find My la fel ca pe Solo 4, cu compatibilitate cu iOS și Android, dar și cu un buton fizic pentru control. La 79 de dolari americani, aceste căști vor fi mai ieftine și decât AirPods 2, care încă se vând, care nu beneficiază de multe dintre aceste tehnologii. Desigur, și aceste căști se încarcă prin USB-C, dar autonomia este ceva mai mică. Apple a ales un design compact pentru cutia de încărcare, iar acest lucru duce la doar 18 ore de redare extra față de autonomia de bază a căștilor.

Anunțul oficial pentru Beats Solo 4 și Solo Buds ar trebui să aibă loc mâine, 30 aprilie.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Android Headlines